Van medewerkers van De Friesland
voor iedereen

Anja antwoordt: jouw energie boost je zó!

Blij in je brein | donderdag 21 maart 2019

In “Anja Antwoordt” krijg jij antwoord op al je geluksvragen. Anja helpt mensen met haar GELUKS-traject. Want je presteert nou eenmaal beter als je gelukkig bent. Deze week de derde letter: de L van Levensenergie.

Negeren kun je leren

Wat laat jij toe? Laat jij je leegzuigen door die zuchtende en puffende collega tegenover je? Laat jij je dag verpesten door een wildvreemde die chagrijnig naar je kijkt in de trein? Wij willen ons graag overal mee bemoeien en op alles reageren. Stop daar mee. Neem eerst een slok water of adem even in en uit vóórdat je gaat reageren. Of besluit om helemaal niet te reageren, OokGoed!

De moraal van dit verhaal: probeer niet te veel op anderen te letten maar blijf bij jezelf.

Oplaadmoment

Moe van een lange werkdag? Uitgeput in de auto of op de fiets? Maak er een oplaadmoment van. Luister naar een inspirerende podcast of een gezellig muziekje. Zit je lekker op de fiets, rij dan een keertje een blokje om en geniet van de natuur en de frisse lucht. Heeft de rest van je gezin het ook een beetje gehad met de dag? Vraag tijdens het avondeten iedereen het meest grappige moment te noemen van die dag. Zó geef je elkaar weer energie. Succes gegarandeerd!

Dat was de L van Levensenergie. Nieuwsgierig naar de andere letters? Volgende week in “Anja antwoordt” de U van Uitdaging. Alle GELUKS-blogs nog eens rustig nalezen? Bekijk ze op de pagina van Anja.