Van medewerkers van De Friesland
voor iedereen

Onze 7 favoriete YouTube-yogi’s

Blij in je brein | vrijdag 4 mei 2018

Steeds meer bedrijven kiezen voor yoga op de werkvloer. Sta jij liever niet met jouw collega’s in de downward facing dog? Dan is Youtube-yoga iets voor jou. Meer dan een yogamatje en je laptop heb je niet nodig. Wij hebben de meest inspirerende yogi’s voor je op een rij gezet! Namasté.

#1 Yoga met Adriene Mishler

Een van de populairste, geliefde yogi’s online is Adriene Mishler. Ze geeft op een nuchtere en luchtige manier les, zodat je als beginner ook op een fijne manier kennismaakt met yoga. Met een flinke dosis zelfspot en het benoemen van haar eigen blunders wint ze de harten van haar bijna 3,5 miljoen abonnees. Van yoga onderweg, yoga om af te vallen, yoga voor drukke mensen en yoga specifieke voor lichaamsdelen, sporters, mensen met diabetes of stijve knieën: Adriene Mishler is jouw Youtube-yogi.

#2 Manflowyoga

Manflowyoga snapt heel goed dat mannen nét even anders bewegen en fysiek in elkaar zitten dan vrouwen. Daarom focussen de laagdrempelige work-outs zich op kracht, spieropbouw en een sterk bovenlichaam. Stap voor stap neemt instructeur Dean je op zijn Youtube-kanaal mee door de oefeningen en poses. Geen zweverig gepraat, spirituele boodschappen en constante ohmmmm’s. Manflowyoga geeft functionele poses, heldere uitleg en helemaal gericht op fitness.

#3 KinoYoga

Voor degenen die juist wél zoeken naar spiritualiteit door yoga is Kino Macgregor jouw vrouw. Yoga geeft haar handvatten om het leven aan te kunnen. Dankzij yoga durft ze heftige emoties te voelen en te doorleven. Oh, ok. Ashtanga yoga dagelijks beoefenen geeft rust, een vredig gevoel en geluk. Yoga voor beginners, de beginselen van Ashtanga yoga, yoga voor gevorderden, zomeryoga, strandyoga, meditatie en yoga op de mooiste plekken ter wereld. Je ziet het allemaal op haar inspirerende YouTube-kanaal.

Kino Macgregor ontmoeten? Dat kan! Ze geeft 18 t/m 20 mei Ashtanga workshops bij Delight Yoga in Amsterdam.

#4 Happy with yoga

Happy couple Melanie en Rolf laten met Happywithyoga zien dat yoga voor iedereen is. Het is meer dan alleen je tenen krommen en in de gekste houdingen te staan. Yoga leert je meer over jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Samen geven ze workshops, bedrijfsyoga en ontspannende yoga-vakanties in Portugal, Bali én Twente! Laat je inspireren door hun YouTube-yoga met onder andere anti-stress oefeningen, ochtendyoga, detox yoga en yoga voor het slapengaan.

#5 Fightmaster Yoga

Dit Youtube-kanaal staat bomvol laagdrempelige video’s om kennis te maken met allerlei soorten yoga. Van beginners Vinyasa Flow en Yin Yoga voor stretchen tot 30 dagen Hatha-yoga voor geluk en een 30 dagen challenge waarbij yogi Lesley je comfortabel stap voor stap meeneemt.

#6 Yoga with Tim

Ben jij of kijk jij liever naar een man die graag mediteert in lotushouding en helemaal ontspant met spirituele yoga? Tadaa: dan is er voor jou Tim Senesi. Hij leert je rustig via zijn Youtube-kanaal handige technieken op de yoga-mat met aandacht voor lichaam en geest. Maar dan wel lekker nuchter.

#7 Boho Beautiful

Voor alle Ibiza lovers en reislustige avonturiers. Boho Beautiful neemt je mee naar de tempels van Angkor Wat, de tropische jungle (inclusief olifanten) en andere schitterende plekken op aarde voor een heerlijke les yoga. Meer inspiratie? Check het Youtube-kanaal van Juliana en Mark!

Missen wij volgens jou nog een inspirerende en fantastische Youtube-yogi? Laat het ons weten op Instagram,Facebook met #ookgoed of zet het hieronder in de reacties!