Van medewerkers van De Friesland
voor iedereen

Zakelijk Zen moment: yoga op je werk

Fit in je vel | dinsdag 21 maart 2017

Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Toch is ontspanning op de werkplek vaak ver te zoeken. Zonde!

Heb je wel eens gedacht aan yoga op je werk? Ja! Yoga op je werk. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer, stresspreventie, en het terugdringen van ziekteverzuim. Bijkomend voordeel, het zijn toegankelijke oefeningen en technieken die je dus gewoon achter je bureau kunt doen. De oefeningen helpen om je stil te laten staan bij jezelf waardoor je je bewust wordt van je eigen functioneren.

Meteen aan de slag? Wij vonden een videootje waar je in 5 minuten yoga-oefeningen aan je bureau kunt doen. De oefeningen kunnen in je werkkleding worden uitgevoerd, gewoon vanuit je (luie) stoel. De oefeningen zijn concreet en je hoeft hiervoor niet lenig te zijn. Waar wacht je nog op? Succes!