Van medewerkers van De Friesland
voor iedereen

OokGoed! is live

Wijs met je spijs | dinsdag 21 maart 2017

Eind vorig jaar kregen we de opdracht een (vitaliteits)community te ontwikkelen. Hoe leuk is dat?! Daar zijn we natuurlijk direct mee aan de slag gegaan. Op de woensdagen trokken wij ons terug op een gezellig zolderkamertje in de binnenstad van Leeuwarden. We werden met de dag enthousiaster. We wilden de wereld inspireren, want wij geloven dat de missie ‘Samen Vitaal Leven’ de mens een stuk gelukkiger maakt. En voilà: OokGoed! was geboren.

Wat moet je je hier nou precies bij voorstellen? OokGoed! is een plek voor iedereen die wil werken aan een gezonder leven. Maar zie je door alle chiazaadjes het bos niet meer? Dat snappen we. Daarom bieden we je een plek aan die je laat zien wat OokGoed! kan zijn. Niet wat goed ís, want dat is natuurlijk aan jou. Lekker praktisch.

OokGoed! is nog maar net begonnen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij de community. Dus: kom af en toe kijken, deel artikelen met je netwerk, reageer en doe vooral mee! Uiteraard zijn jullie ideeën en opmerkingen van harte welkom: tip ons hier.

Veel plezier op OokGoed!

Adriaan, Elleke, Foppe, Marrit en Niké